Mis on hapusai?
Hapusai on looduslikult hapendatud sai, mis tähendab, et kergitamiseks ei kasutata tööstuslikku pärmi. Selle asemel kasutatakse nn starterit- kääritatud jahu ja vee segu, mis sisaldab looduslikku pärmi ja häid baktereid. See annab haputainale omase terava maitse ja kergelt nätske tekstuuri. Looduslikul pärmil on rohkem maitset kui tööstuslikul pärmil ja see ei sisalda lisaaineid.
Meie hapusai
4 koostisosa - jahu, vesi, sool ja aeg. Meie leival pole tõesti saladust. Kasutame ainult Tartu Milli jahu ja Keila vett ning usun, et nõustute meiega - see on võidukas ja maitsev kooslus.
Keila hapusai
Meie Klassik Maja Hapusai. Koostisained - nisujahu, täisterajahu, rukkijahu, vesi ja aeg.
Super sexy seemne sepik
Keila Lemmik! Koostisained - nisujahu, täisterajahu, rukkijahu, päevalilleseemned, kõrvitsaseemned ja linaseemned.
Keila tume
Keila tume - see ei ole sai, see ei ole leib, see on Meie Keila TUME!
Koostisained - täisterajahu, rukkijahu ja rukkilinnas.
klõpsake allolevatel linkidel, et näha artikleid juuretise kasulikkusest tervisele.
Hapusai pitsa
Aeglane aga Kiirtoit?! Hea toit võtab aega kuid süüakse kiiresti!
Koostisained - Tartu Mill jahu, Keila vesi, sool ja 18 tundi. Seal tõesti pole mingit salakoostist!
Gluteenivaba ja Veegan
Hapusaia taigen on loomulikult madala gluteenisisaldusega kuna juuretis lagundab gluteeni. Me soovitame gluteenitalumatusega inimestel seda pitsat proovida.
Veganitele pakume klassikalise asemel vegan ‘Violife’ Mozzarellat ja vegan Kraft Pestot.